Tuesday’s Ballet Wear

Balett
Både ni och mina följare på Instagram valde den här outfiten så den här outfiten blir det på min första lektion på 2016! Dräkt – Capezio, Topp – Bloch, Kjol – Balletbunwear, Benvärmare – Intermezzo, Skor och tights – Bloch.

Both you and my Instagram followers chose this outfit so this outfit it is for my first class of 2016! Leotard – Capezio, Top – Bloch, Skirt – Balletbunwear, Leg warmers – Intermezzo, Shoes and tights – Bloch.

2 thoughts on “Tuesday’s Ballet Wear

  1. Förlåt för frågan men hur gör du med underkläder under balettkläder? Har läst att egentligen ska man ha varken trosor eller bh/sporttopp under?! Blir ju i och för sig lite knöligt med så många lager, underkläder- tights- leotard- shorts.. Men känns samtidigt lite konstigt/bart utan. 🙂

    1. Det är en mycket bra fråga, inget att be om ursäkt för 🙂 Jag försöker fixa ett inlägg om det så fort som möjligt, det är nog fler som undrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.