A lot Going On

Balett
Jag har för tillfället mycket i huvudet. Det är så mycket som ska göras, jag vet inte ens vad jag ska börja med. Och allt är inte ens bestämt än. Jag lovar att berätta allt när jag har mer information. Ni bör få lite information redan i helgen, det är allt jag kan säga för tillfället.

Som om inte det vore nog så har jag inga idéer om vad jag ska blogga om. Jag har varken tid eller idéer för nya bilder och videos heller. Ledsen för det!

I currently have a lot on my plate. There’s so much to do, I don’t know what to do first. And so much that’s not even settled yet. I promise to tell you more about all of these things when I have more information. You should get some information this weekend anyway, that’s all I can say for now.

On top of that I’m currently having some inspiration issues. I have no idea what to blog about since I don’t have the time to make new videos or photos. Sorry about that!

 

3 thoughts on “A lot Going On

  1. Berätta om din “balettresa”? Samla alla höjdpunkter i ett enda inlägg, berätta hur du utvecklats, vad baletten gett dig, saker som varit svåra att lära sig, roliga/komiska ögonblick osv. Eller be dina läsare göra det och lägg ut andras berättelser? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.