Banana Pancake with ProPud

Propud
Det var ett tag sedan jag åt bananpannkaka. Jag vet inte varför jag inte äter det oftare, det är så enkelt att göra och hälsosamt också. Jag måste alltid ha någon typ av sås till mina rätter och ProPud är perfekt till det. Så jag lade till lite vanilj-ProPud och mängder med kiwi och hallon. Strödde även över lite krossad fullkornskaka också för lite krispighet.

It’s been a while since I ate banana pancakes. I don’t know why I don’t eat it more often, it’s really easy to make and healthy too. I always need some kind of sauce to my dishes and ProPud is perfect for that. So I added some vanilla ProPud and loads of kiwi and raspberries. I sprinkled some crushed whole wheat cookie on it too for a little crunsh.

3 thoughts on “Banana Pancake with ProPud

  1. I’d love to have the recipe of your banana pancakes ! Never heard of that before ! I guess you use banana instead of eggs ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.