Bridge Stretch

Brygga
Jag måste säga att jag fortfarande känner mig väldigt osäkr i bryggen när jag gör den på golvet. Jag är så rädd för att mina armar ska tappa styrkan med resultatet att jag ramlar på nacken. Men det har inte hänt en enda gång – än i alla fall. Jag försöker att göra den lite då och då (ett av mina mål för i år är att göra den oftare) och jag måste säga att jag börjar känna mig mer beväm i den. Jag kan hålla den i 10 sekunder utan problem nu.

I have to sat that I still feel very unsure in the bridge when I’m doing it on the floor. I’m so scared that my arms will loose its strength and that I will fall on my neck. But it hasn’t happened onced – yet anyway. I try to do it now and then (one of goals for this year is to do it more often) and I have to say that I’m beginning to feel more comfortable in it. I can’t hold it long since my hands start to slide but 10 seconds is no longer a problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.