Freeno and Feet Friday

NjieNäst på tur på mina “smakrecensioner” är den nya läsken från NJIE. Jag valde att smaka Jordgubb Lime först eftersom jag älskade färgen (och jordgubbar för den delen). Ja, jag vet, jag är lite konstig som går på färgen men jag älskar verkligen rosa, den matchar baletten så bra.

Hur som helst, jag visste helt ärligt talat inte vad jag skulle förvänta mig av den här drycken. Den är sockerfri och berikad med vitaminer. Den var faktiskt inte lika söt som jag trodde den skulle vara vilket är bra. Jag skulle säga att det är en läsk som tilltalar vuxna mer, den har en uppfriskande och krispig smak och kommer bli perfekt som en dryck undr dagen, efter lektionen eller på kvällarna.

Så den här fredagen är både (Balett)Fotfredag och Freenofredag!

Next up on my tasting “reviews” is the new soda from NJIE. I chose to taste the Strawberry Lime flavor first since I really love the color (and strawberries). Yes, I know, I’m a bit weird for going on the color but I really love pink, it matches ballet so well.

Anyhow, I honestly didn’t know what to expect from this drink. It’s a sugarfree soda enriched with vitamins. It wasn’t as sweet as I imagined which is great. I would say that it appeals more to adults, it’s got a fresh and crisp taste and will be perfect as a drink during the day, after class or at evenings. 

So this Friday is both Feet Friday and Freeno Friday!

Leave a Reply

Your email address will not be published.