Happy Friday

Balett
Önskar er alla en riktigt fin och glädjande fredag! Det är äntligen dags för balett imorgon igen och jag tänkte ta med kameran som förra veckan. Förhoppningsvis kan jag filma och knäppa lite nya kort till er.

Vill också passa på att tacka er för era idéer angående inlägg! Det betyder så mycket för mig att ni tar er tiden att skriva ner era tankar ♥ Jag ska försöka få dem til inlägg ikväll.

I wish you all a happy Friday! It’s finally time for ballet tomorrow and I’m bring my camera again. Hopefully I’ll have some videos and pricutres for you when I get back home.

I also wanted to thank you for all your ideas regarding posts! It means so much to me that you take your time to write your thoughts ♥ I’ll try to make them into posts tonight.

3 thoughts on “Happy Friday

  1. Älskar verkligen den här bilden. Båda ser så genomglada ut <3 Varför ska alla se så allvarsamma ut på bilder nu för tiden? Så är det ju med modeller också. Trist alltså :///

    1. Anledningen till att jag ofta ser så allvarlig ut är för att jag är så koncentrerad att jag har svårt att le 😀

      1. Menar mest att det är roligt att någon bryter trenden lite. Tycker att alla dina bilder är så fina, de uttrycker alla olika saker. Jag har också svårt att le på foton, tycker själv att jag ser så tillgjord ut när jag gör det ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.