M.L. Blichfeldt Dance of Potential Arts UF: Staging your potential

Här är den! Reklamfilmen åt M.L. Blichfeldt Dance of Potential Arts UF: Staging your potential (länk till Facebook-sida)! Jag kan inte ens beskriva hur nöjd jag är med den här reklamen. Lina (ägaren till ungdomsföretaget) har en sådan talang och så mycket drivkraft. Man blir inspirerad bara av att vara nära henne. Jag är så glad för att jag fick vara en del av den här underbara upplevelsen ♥

Here it is! The commercial for M.L. Blichfeldt Dance of Potential Arts UF: Staging your potential (link to Facebook page)! I can’t even begin to describe how happy I am for this commercial. Lina (the owner of the youth business) is so talented and has so much drive in her. It’s so inspiring to just be near her. I’m so happy that I got to be a part of this wonderful experience ♥

One thought on “M.L. Blichfeldt Dance of Potential Arts UF: Staging your potential

Leave a Reply

Your email address will not be published.