Material Girl

To Die For
To Die For
Måste säga att jag älskar den här biknin. Den är dock väldigt tjock (gjort av neopren) och så varm! Jag beställde överdelen i storlek S och underdelen i 25-26 (det står M på lappen). Bikinin är från ToDieFor och heter “Material Girl”. Jag tycker den passar som en smäck och jag längtar till att få använda den vid poolen. Bara 24 dagar kvar!

I have to say that I love this bikini. It’s very thick though (made of neoprene) and so hot! I ordered it in sise S on the top and 25-26 in the bottom (it says M on the tag). The biknini is from ToDieFor and is called “Material Girl”. I think they fit great and I can’t wait to wear it my the pool. Only 24 days to go!

2 thoughts on “Material Girl

    1. Just den har har jag inte men jag har en svart kjol från Worktool, den är dock inte genomskinlig. Jag har den i storlek XS/S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.