Melissa?

Melissa
Jag har lagt märke till att många av er har tittat på den här kjolen (ja, jag kan faktiskt se vilka kjolar ni har tittat på mest). Eftersom jag kommer ha möjlighet att låna en symaskin i helgen tänkte jag att det kunde vara ett bra tillfälle för er att köpa en om ni vill. Jag öppnar därför upp möjligheten att köpa kjolen så ni kan betala den på en gång och jag skickar kjolen i början av nästa vecka.

I’ve noticed that many of you have looked at this skirt (yes, I can actually see which skirts you view the most). Since I’m going to be able to borrow a sewing machine this weekend I thought it would be a great opportunity for you to purchase one if you want to. So I’m going to open the possibility to purchase it and you can make the payment right away and I will send the skirt first thing next week.

One thought on “Melissa?

  1. Den absolut vackraste kjolen!
    Har den själv och använder den nästan varje balettlektion sedan jag fick den. Helt underbar <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.