New In

Peony
Lisa
Kristy
Jag har inte känt att jag har haft tid att lägga ut de här i shoppen men jag tog äntligen bilderna idag. Den första kjolen är en större modell av Peony, den andra är en chiffongkjol som heter Lisa och den tredje är också en ny kjol i chiffong som kallas Kristy.

Eftersom jag längtar efter våren har jag bestämt mig för att ge er en rabatt på 20 % på alla kjolar med rabattkoden SPRING20. Rabattkoden är giltig till den 13 mars!

I haven’t felt like I’ve had the time to put these in the shop but I finally took the photos today. The first one is a larger model of Peony, the second one is a new chiffon skirt named Lisa and the third one is aslo a new chiffon skirt called Kristy.

Since I’m longing for spring I’ve decided to give you a discount of 20 % on all skirts with the coupon code SPRING20. The coupon is valid until the 13th of March!

3 thoughts on “New In

    1. Du kan antingen köpa den direkt via shoppen genom att klicka in på den vita kjolen i produktlistan, lägga den i varukorgen och gå vidare till kassan. Annars kan vi ta det via mail – skicka ett mail till info@balletbun.com så tar vi resten därifrån 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *