Princess Ballerina

Balett
Jag kan inte riktigt förklara känslan jag får när jag bär en tutu. Speciellt den här tutun från Capezio. Det är en träningstutu men eftersom jag aldrig kommer få bära en äkta tutu så är det här förmodligen det närmaste jag kommer. Jag känner mig som en prinsessa i den. Och en riktig ballerina. En prinsessballerina. Känslan tar över mig och jag börjar nästan bete mig som den vita svanen. Jag blir som förlorad i känslan och jag älskar det ♥ Önskar jag hade en i varje färg, de finns i vitt och rosa också. Jag hoppas jag har råd att köpa dem någon dag.

I can’t really describe the feeling I get when I wear a tutu. Especially this tutu from Capezio. It’s a practice tutu but since I’ll never get to wear a real costume tutu this is probably the closest I’m going to get. I feel like a princess in it. And like a real ballerina. A princess ballerina. The feeling consumes me and I almost start to act like the white swan. I get so lost in the feeling and I absolutely love it ♥ I wish I could have one of these in every color, they come in white and pink too. I hope I can afford to buy them some day.

4 thoughts on “Princess Ballerina

  1. Vad menas med “äkta” tutu? Särskilda riktlinjer?
    Förstår känslan, förresten! Om du hade börjat mycket tidigare med balett och inte haft någon ryggskada (hur stor betydelse det nu har), tror du att du då hade satsat på en professionell karriär inom baletten?

    1. Det jag menade med äkta tutu är en tutu som man har i föreställningar, du vet de där stela fina glittriga tutuerna? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.