ProPud Caramel

ProPud
ProPud
ProPud
Om ni inte har smakat proteinpuddingarna från NJIE så MÅSTE ni göra det. Jag har ätit fler än jag kan räkna sedan de kom och om jag ska vara helt ärlig så blir jag lika förvåndad över smaken varje gång. Även om jag älskar smaken så smakar den mycket bättre än vad jag kommer ihåg från gången innan. De har precis släppt en ny smak – Vanilj – men jag har inte lyckats få tag på den i någon butik än. Jag äter den oftast som en efterrätt eller mellanmål eftersom den är så god. Om jag ska vara ärlig så föredrar jag den utan något till. Jag lade bara lite mango och hallon på för att få det att se mer estetiskt ut.

If you ever come to Sweden you just HAVE to try these protein puddings from NJIE. I’ve eaten more than I can count since they were released and to be honest with you I get surprised with the flavor every time. Even though I love the taste it still tastes much better than I remember. They’ve just released a new flavor – Vanilla – but I haven’t managed to find it in stores yet. I most often eat it as a dessert or a snack since it’s so delicious. To be honest, I prefer it without anything to it. I just put the mango and raspberries on it to make it look more aesthetic.

2 thoughts on “ProPud Caramel

    1. Det pågår ständigt både diskussioner och forskning i allt om vad som är bra och vad som är dåligt. Jag tror på en balanserad kost och allt med i måtta. Jag tycker att det viktigatse är att man äter och dricker sådant som man mår bäst av och njuter av 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.