Softening Pointe Shoes


Här är en video på mig när jag försöker mjuka upp mina tåspetsskor. De är riktigt hårda och jag måste försöka mjuka upp dem lite innan jag känner mig bekväm i dem. Jag vet inte om det är för att de är så hårda men de känns inte lika bra som mitt gamla par. Det känns som de är något större, trots att de i samma storlek och modell som mina förra och inköpta i samma butik. Vi får se hur de känns när jag lyckas mjuka upp dem lite mer.

Here’s a video of me trying to soften my pointe shoes a little. They’re really hard and I need to soften them a bit before I feel comfortable in them. I don’t know if it’s because they’re so hard but they don’t feel as good as my old pair. I get the feeling that they’re bigger, even though it’s the same size, model and bought at the same store. We’ll see how they feel when I manage to soften them up some more.

One thought on “Softening Pointe Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published.