Tonight’s Split Post Class

Split
Split efter lektionen. Kändes ganska bra ikväll. Kände ingen smärta och kunde sitta ganska länge i min split. Mina ben kommer sakta längre bak, vilket känns underbart. Fortfarande kring 165-170 grader, vi får se om jag lyckas få 180 grader någon dag. Notera att jag lutar mig lite bakåt med rumpan på bilden längst ner, mina ben är inte lika långt bak som i den övre bilden, det är därför jag är närmare golvet.

Post class split. Felt pretty good tonight. I didn’t feel any pain and could sit in my split quite long. My legs are slowly getting further back, which feels great. Still at around 165-170 degrees now, we’ll see if I can get a full 180 some day. Note that I’m leaning backwards with my bum in the lower picture, my legs are not as far back as the upper picture, that’s why I’m getting closer to the ground.

Leave a Reply

Your email address will not be published.