Underwear and Ballet

Balett
Jag fick en väldigt bra fråga som jag även har fått tidigare angående underkläder under balettkläderna. Frågan löd om man har några alls, och i sådana fall – vad man har.

Jag använder mycket sällan toppar under mina dräker, endast om dräkten inte är fodrad eller väldigt genomskinlig. I de fallen använder jag mjuka BH:ar utan push up, gärna med en fin rygg så det inte förstör ryggen på dräkten.

När det kommer till trosor använder jag den här modellen från H&M för det mesta eftersom spetskanten är mjuk och kan dras upp så att den kommer bakom dräktens kant, de skär inte in i huden och syns därför inte under dräkten: http://www.hm.com/se/product/96595?article=96595-C

I got a very good question that I’ve got before regarding underwear under the ballet clothes. The question is if you wear any at all, and if that’s the case – what to wear.

I rarely use tops under my leotards, the only time I do it is when the leotard isn’t lined or very see through. In those cases I use soft bras without any push up, preferably with a beautiful back so it doesn’t ruin the back of the leotard.

When it comes to panties I wear this model from H&M most of the time because the lace can be pulled up under the edge of the leotard and it doesn’t show through: http://www.hm.com/se/product/96595?article=96595-C

Balett
Jag har på mig en mjuk spetsbh under den här dräkten. I’m wearing a soft lace bra underneath this leotard.

2 thoughts on “Underwear and Ballet

  1. Visst har du capezio BX110 dräkt med inbyggd bh- bratek? Är den bra tycker du? 🙂 Vilken storlek har du på den?

    1. Det stämmer bra! Jag har två dräkter i den modellen, en svart (min första dräkt) och en hallonröd. Jag har M i båda men jag tycker den hallonröda är något mindre, fråga mig inte varför. Kanske är ett annat tyg i den hallonröda? De är i alla fall riktigt bra! Enkla i designen men de är bekväma och fina 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.