Yesterday’s Straddle

Straddle
Jag stretchade både min split och min straddle efter gårdagens lektion. Jag försöker fokusera mer på djupet i straddlen snarare än att försöka få bak benen till att börja med. Jag börjar känna en förbättring i min straddle, det är svårt att förklara men jag kan känna att musklerna töjer på rätt ställe. Jag behöver dock egentligen en partner som pressar mig närmare golvet, mna magmuskler får jobba riktigt hårt när jag gör den själv.

I stretched both my middle split and my straddle after yesterday’s class. I’m trying to focus more on the depth of my straddle rather than the width of my legs to begin with. I’m starting to feel more improvement in my straddle, it’s hard to explain but I can feel my muscles stretching at the right place. I need a partner to push me closer to the floor though, my abs are working so hard in this picture.

Leave a Reply

Your email address will not be published.