Balancing


Den här balansbrädan är ett så underbart verktyg. Jag använder den dock inte så ofta som jag borde göra. Jag kan vara så lat ibland, det stör mig. Har alltid haft problem med balansen (visste ni att jag inte ens kunde balansera på ett ben när jag började balett?) Jag ska se om jag kan försöka träna balansen lite mer innan showen. Det är mindre än två månader kvar tills dess! Herregud, tiden går alldeles för fort!

This balance board is such a great tool. I don’t use it as often as I should though. I can be so lazy sometimes, it really bugs me. I’ve always had problems with balance (did you know that I couldn’t even balance on one leg before I began ballet?) I’ll see if I can try to practice my balance more before the show. It’s less than two months until that! My goodness, time goes by way too fast!

One thought on “Balancing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *