Ballet Class Tonight

Balett
Det är dags för balett ikväll. Det har gått 17 dagar sedan min senaste lektion på grund av min semester och påsken. Jag börjar faktiskt känna mig lite stressad inför den kommande vårshowen. Jag har två svåra kombinationer att lära mig och två kortare varianter som vi inte ens har påbörjat än. Jag började en ny kurs på universitetet idag också, det är faktiskt min sista kurs innan jag tar examen. Jag har bara min sista uppsats kvar att skriva i höst, sedan är jag klar!

It’s time for ballet class tonight. It’s been 17 days since my last class due to my vacation and Easter. I’m actually starting to feel stressed for the upcoming spring show. I have two hard combinations to memorize and two short ones that we haven’t even went through yet. I began a new course today at the University, it’s actually my very last course before I graduate. I only have my final essay to write next fall and then I’m done!

6 thoughts on “Ballet Class Tonight

 1. Är den leotarden from Capezio? I så fall har jag en likadan fast svart 🙂 min första balettdräkt och jag älskar den, har nästan inte lust att variera mig ens ? mina andra alternativ är för närvarande enkla linnen och korta gympabyxor…

 2. When is your spring show and can you post a video about it afterwards? Don´t forget to breathe and try and enjoy practicing the combinations. It will be fine and performing is such fun. Also, what’s your final essay like – is it like masters thesis?

  1. The spring show is between 18th and 21st of May and this year’s theme is Circus! Thank you sweetie, it feels better after yesterday’s class but I still have so much to work on. I’ll really try to film as much as I can but the dance school owns the rights to the videos of the performance so it’s not that easy to post videos from it.

   I guess it’s similar to a master thesis but I don’t graduate with a master degree, “only” a law degree. I don’t know the proper English word but it’s “juristexamen” in Swedish – the second level of degree in law. I already have the first degree – Bachelor’s degree in Law.

   1. I thought you might not be allowed to film the performance, because of the rights, but was hoping, since it was so nice to see that Kulturtinget dance. Circus is an exciting theme, it has so many possibilities.

    Hope you have an interesting topic and an inspiring mentor (is that the correct word for it – in Finnish it’s “ohjaaja”) for your final essay, it makes all the difference. I loved writing my master thesis even if it was stressful time too.

  1. Jag funderar på att arbeta vidare inom samma ämne som min C-uppsats – egenmäktighet med barn (straffrätt) – men jag har inte bestämt mig än. Jag kan tänka mig många områden inom juridiken som arbete, har faktiskt inte bestämt mig där heller 😀 Gärna inom antingen familjerätt, straffrätt eller avtalsrätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.