Cotton Candy from Capezio

Balett
Den här tutun är verkligen som sockervadd, jag kan inte släppa hur vacker färgen är! Och tyllen är fortfarande stel så fluffigheten gör att det känns ännu mer som sockervadd! Den kostar ca £48 och ni hittar den här.

This tutu is really like cotton candy, I can’t get over how beautiful the color is! And the tulle is still very stiff so the fluffyness makes it feel even more like cotton candy! It costs around £48 and you can find it here.

3 thoughts on “Cotton Candy from Capezio

  1. Jag hoppas du får en fantastisk semester på gran canaria med mycket sol och värme.
    Och nu måste du snart berätta om eventet du dansade på, och hur det var att träffa back_ to_ ballet! Jag är så nyfiken ju!
    Kram

    1. Tack <3 Jag hoppas på att kunna berätta om det snart! Vill skriva ordentliga inlägg om det så jag behöver lite tid på mig 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.