Packing – Done

Bikini
Min packning är klar nu. Känner alltid att jag har glömt något men jag hoppas att det inte är något viktigt. Jag har packat alldeles för många bikinis men jag kan verkligen inte bestämma mig. Jag hoppas jag kan använda alla – håll tummarna för att vi får bra väder! Vi åker till flygplatsen kl. 04:00 och om allt går som det ska bör vi vara vid hotellet kring 15:00 (lokal tid).

My packing is all done now. I always feel like I’ve forgot something but I hope it’s nothing important. I’ve packed way to many bikinis but I really can’t decide. I hope to be able to use them all – keep your fingers crossed for some good weather! We’re leaving at 04:00 to the airport and if everything goes as planned we should be at the hotel at around 15:00 (local time).

Leave a Reply

Your email address will not be published.