Saturday’s Adventures

Balett
Jag hade möjligheten att ta en lektion tillsammans med den här skönheten i lördags. Hon filmade min vanliga lektion och sedan tog vi en lektion tillsammans (nybörjarlektionen). Efter det tog vi några bilder i dessa vackra tutuer från Capezio. Vi hade endast ett par minuter så vi kunde inte ta så många bilder. Jag ser fram emot nästa fotografering med henne, Anne-Laure är verkligen en helt fantastisk och rar kvinna. Hon inspirerade mig innan jag träffade henne men efter att ha träffat henne i verkliga livet inspirerar och motiverar hon mig ännu mer. Hon är verkligen unik och den mest vänliga tjejen jag känner.

I had the opportunity to have a class together with this beauty last Saturday. She filmed my ordinary class and then we took a class together (beginners class). After that we took the opportunity to take some pictures in our beautiful tutus from Capezio. We only had a few minutes though so we couldn’t take that many pictures. I look forward to another shoot with her, Anne-Laure is such an amazing and truly kind woman. She inspired me before meeting her but after I’ve met her in real life she inspires and motivates me even more. She truly is one of a kind and is the sweetest girl I know.

2 thoughts on “Saturday’s Adventures

  1. Vad härligt! Jag skulle också jättegärna träffa dig någon gång, kanske på en ny baletträff? Det skulle även vara så roligt att ta en lektion med dig, även om du är mycket bättre än jag 😉 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.