She’s here!

Bunheads
Jag åkte till Stockholm och hämtade Anne-Laure igår. Det var en lång och intensiv dag för oss båda så vi var helt slut när vi kom hem. Vi körde direkt till Örebro från flygplatsen till min balettlektion. Balettsalen är ganska liten och i en konstig form så jag hoppas att hon lyckades få lite material att jobba med. Vi åkte till vår lägenhet efter lektionen och åt lite, min sambo hade gjort smörgåsar till oss ♥ Jag har hyrt ett gästrum till Anne-Laure så hon får en ordentlig säng. Soffan går i någon dag men eftersom hon ska stanna till lördag (när vi åker vidare till Stockholm), så ville jag att hon skulle få en egen säng.

I went to Stockholm and picked Anne-Laure up yesterday. It was a long an intense day for the both of us so we were exhausted. We drove back to Örebro straight from the airport to my ballet class. The studio is pretty small and in an odd shape so I hope she got some good footage. After the class we went to our apartment and ate a little, my spouse had made us some sandwiches ♥ I’ve rented a guest room for Anne-Laure so she gets some proper sleep. The couch is okay for a few days but since she’s going to stay until Saturday (when we go back to Stockholm), I wanted her to get a bed of her own.

Rum
Rum

Leave a Reply

Your email address will not be published.