Smile

Balett
Något ni kanske inte visste om mig är att jag inte kan le på beställning. Om jag gör det så ser det bara konstlat ut och mina kinder börjar skaka från de onaturliga spänningarna. Det är en av anledningarna till att jag sällan ler på mina bilder, jag måste ha något som får mig att skratta för att kunna ta bilder med ett leende, som den här:

Something you might not know about me is that I can’t smile on demand. If I do, it looks really strange and my cheeks starts to shake from the tension. That’s one of the reasons why I rarely smile on my pictures, I need something to make me laugh when I take the pictures if I’m going to smile, like this one:

Balett

4 thoughts on “Smile

  1. Love your pictures! 🙂 And your style in ballet clothes is soo pretty 🙂 Where is the pink tutu from? I know the black one is from Capezio, but the pink tutu looks a little bit different (the shape) so that is why I am asking 🙂

    1. Thank you <3 They're actually both the same model from Capezio but sadly the black one was already a little worn out when I bought it (in my local dance store). The pink one was brand new when I got it.

  2. men du har förmågan att vara vacker på bild även när du är allvarlig,jag måste le för de ska bli bra bilder men du blir fin både när du ler och är allvarlig

  3. Awwwww ❤️❤️❤️❤️ I’d gladly come to make you laugh anytime ! Thank you for putting up with my sillyness ! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.