Thursday

Balett Resa
Resa
Resa Bikini
Resa
Resa
Vi började gårdagen med en lång promenad till stranden och jag försökte få till några bra bilder men det var så svårt att balansera i sanden i sneakers. Jag hoppas vi hinner gå tillbaka en gång till för lite fler bilder innan vi åker hem. Dagarna går så fort här och jag känner inte att jag hinner göra allt jag vill hinna med.

Hur som helst, vi spenderade även några timmar i solen och jag avslutade dagen med ett dopp. Poolen är uppvärmd till 25°C men det blir ännu varmare i slutet av dagen när solen har värmt upp vattnet ytterligare under hela dagen. Om du vill ha vattnet varmt, vänta till slutet av dagen innan du tar ditt dopp.

Vi satt i solen under solnedgången, det var nästan vindstilla så det var riktigt underbart. Efter middagen gick vi ner till baren och lyssnade till livemusik och drack någon drink. Jag gjorde en spagat i lobbyn på vägen tillbaka till rummet, vad vore en (bunhead’s) semester utan en offentlig spagat?

We began yesterday with a long walk down to the beach and I tired to take a few shots but it was really windy and so hard to balance in the sand in sneakers. I hope we can go back and take some more pictures before we go home. The days really fly by and I don’t feel like I have the time to do everything I want here.

Anyways, we spent a few hours in the sun and I finished the day with a swim. The pool is heated to 25°C but it gets really warm at the end of the day when it has been heated by the sun for several hours. If you like your water warm, wait until the end of the day to take a swim.

We sat out in the sun during the sunset, it was almost no wind at all so it was really lovely. After dinner we went down to the lobby and listened to some live music before going to bed. I struck a front split pose in the lobby on our way to the room, what would a (bunhead’s) vacation be without a public split?

Leave a Reply

Your email address will not be published.