Tuesday

Resa
Resa
Resa
Resa
Resa
Resa
Resa
Resa
En sak jag måste fokusera på här nere är att sola. Det låter kanske lustigt men jag måste göra det för mina eksems skull. Vi spenderade hela gårdagen i solen (med hög solskyddsfaktor) och jag tror ärligt talat att det redan har börjat förbättrats. Jag tar in allt här, njuter av varenda andetag och försöker bara befinna mig i nuet. Det är så avslappnande så det är inte speciellt svårt.

One of the things I need to focus on is to sunbathe on this trip. This might seem weird but I need to do it for my eczema. We spent the whole day in the sun (with a high SPF) and I honestly think it’s already improving. I’m taking it all in here, enjoying every breath and just try to be in the present. It’s so relaxing here so it’s not that hard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.