Yesterday

Balett
Gårdagen var en hektisk och intensiv dag. Ni vet den där saken som jag har skjutit upp att meddela er? Jag skulle skriva om den igår kväll men på grund av en missuppfattning (en enorm sådan) så visade det sig att saken faktiskt var igår! Jag fick äran att uppträda på ett lokalt event – Kulturtinget. Det var en fantastisk upplevelse och även om det blev riktigt stressigt så är jag så glad att jag kunde genomföra det. Berättar mer om det ikväll.

Yesterday was a hectic and intense day. You know that thing I’ve been postponing to tell you? I was about to tell you yesterday evening but due to a misunderstanding (a huge one) it turned out that the thing actually was yesterday! I got the honor to perform at a local event called Kulturtinget. It was such a fantastic experience and even though it got really stressful I’m so happy that I could do it. I’ll tell you more about it tonight.

2 thoughts on “Yesterday

    1. Tack <3 Det hoppas jag! Jag har en film men man ser tyvärr inte så mycket av själva föreställningen, det sitter folk i vägen men jag ska se om jag kan lägga upp den ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.