Yesterday’s Post Class Stretching

Split
Jag hade inte stretchat något på över två veckor igår så jag förväntade mig inte några framsteg i den här stretchen. Det gick faktiskt bättre än jag trodde att det skulle göra, jag har inte gått tillbaka något, och om jag nu har det så är det inte så mycket. Kände mig ganska stel men det gick bra ändå.

I hadn’t stretched anything for over two weeks yesterday so I didn’t expect any progress in this stretch. It actually went better than I thought, I don’t think I’ve regressed anything, and if I have, it’s not that bad. I felt pretty stiff but it worked out well anyway.

Split vägg
Provade även väggspliten. Har inte gjort den på länge men den gick mycket bättre än jag förväntade mig. Som ni kan se är jag kobent, vilket betyder att mina ben inte är raka utan att de går in vid knäna. Det är därför väggspliten är mycket bättre för mig än om jag skulle ligga på mage och lägga all vikt på mina knän. Jag ska försöka göra den här stretchen med vristvikter nästa gång, det kändes inte lika mycket som jag hade velat igår.

I also tried the wall split. I haven’t done it in a long time but it went so much better than I thought it would. As you can see my legs are knocked kneed, which means that they’re in an angle at the knees. That’s why the wall split is so much better for me to do than if I lay on my stomach and put all of the weight on my knees. I’ll try to to this stretch with ankle weights in the future, it didn’t feel as much as I would have liked yesterday.

Leave a Reply

Your email address will not be published.