And Hold

Balett
Det här är en riktigt bra övning men åh, så svår. Försök att hålla kvar benet i samma läge när du släpper hälen från stretchen. Jag släppte precis hälen på bilden och försöker hålla kvar benet. Mitt ben åker ner ca 30 cm men jag kan faktiskt hålla kvar det så här i några sekunder nu, med ryggen och benen raka. Det tar lång tid och mycket träning men det är definitivt värt det. Mitt högra ben är dock inte lika bra.

This is a great exercise but oh, so hard. Try to hold your leg in the same place when you release it from the stretch. I just let go of my heel and try to hold it there. I drop about 30 cm but I can actually hold it like this for a few seconds now, with my back and legs straight. It takes so much practice but it’s definitely worth it. My right leg isn’t this good though.

2 thoughts on “And Hold

  1. Har du något tips så man överhuvudtaget kan hålla i hälen? Jag lyckas aldrig hålla uppe med raka ben..

    1. Det kräver mycket träning, man måste få upp tillräcklig flexibilitet för att kunna hålla benet i hälen. Kan lägga upp ett klipp om hur jag gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published.