Arabesque after Class

Balett Arabesque
Balett Arabesque
En liten uppdatering angående min arabesqueträning. Jag har gjort några rygglyft under ett par kvällar nu och jag trot att det kan börja ge utdelning. Jag vet inte varför min högra (?) arabesque är bättre (se den nedre bilden). Antar att det är för att jag är mer flexibel på mitt vänstra ben (ståbenet). Har ni gått med utmaningen på Instagram? Jag tänkte ha någon form av utmaning här på bloggen, har ni några förslag?

A litte update regardning my arabesque practice. I’ve made some back exercises some evenings now and I think it might be paying off. I don’t know why my right (?) arabesque is better (see bottom picture). I guess it’s because I’m more flexible on my left leg (standing leg). Have you joined the challenge on Instagram? I’m planning on having a challenge here on the blog, do you have any suggestions?

Leave a Reply

Your email address will not be published.