Attitude

Balett
Jag älskar att jobba på min attityd, även om jag anser att den är riktigt svår. Jag antar att jag älskar utmaningen med den och hur vacker den är när den utförs korrekt. Jag har fortfarande mycket att jobba på men jag är på väg. Den här dräkten inspirerar mig så mycket i fotograferingar. Jag är helt förälskad i den här. Behöver dock mer tid… Ska se om jag kan åka in ännu tidigare till balettsalen på lördag.

I love to work on my attitude, even though I find it very difficult. I guess I love the challenge in it and how beautiful it is when executed correctly. I still have so much to work on but I’m getting there. This leotard inspires me so much in shoots. I love how this one turned out. I need more time though… I’ll see if I can go to the ballet studio a little earlier on Saturday.

Leave a Reply

Your email address will not be published.