Barre Stretch

Balett
Jag vet att många av er är väl medvetna om den här stretchen men jag ville rekommendera den ändå. Jag tycker att den är väldigt effektiv för att förbättra arabesquen. Den är dock svår för mig att göra men jag försöker så ofta jag kan. Man kan göra den hemma också, använd bara en byrå eller diskbänken i köket, eller varför inte köksbordet? Det behöver inte vara speciellt högt för att stretchen ska kännas.

I know many of you are very aware of this stretch but I want to recommend it anyway. I find it so efficient for improving the arabesque. It’s hard for me to do but I try to do it as much as I can. You can do it at home too, just use a dresser or the wash counter in the kitchen, or why not the table? It doesn’t have to be very high for the stretch to be efficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.