Calmness

Balett
Lugn, det är vad den här bilden representerar för mig. Men jag känner inte något lugn. Jag känner mig stressad, stressad över att jag missar det här underbara vårvädret. Jag har så mycket motivation och inspiration till fotograferingar och dans för tillfället men jag kan inte använda mig av det. Jag har inte tid. Det är därför jag hoppas vädret väljer att stanna kvar till jag är färdig med min promemoria.

That’s what this picture represents to me. But I don’t feel calm. I feel stressed, stressed out that I’m missing out on this fantastic spring. I have so much motivation and inspiration for shoots and for dancing at this moment but I can’t use it. I don’t have the time. That’s why I’m hoping that the weather will stay until I finish my memorandum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.