Capezio – Knitted Jumpsuit

Spagat
Balett Jumpsuit
Balett Stretch
Det här är ett av plaggen jag beställde från Capezio förra veckan – En stickad jumpsuit (länk). Den var på rea – ordinarie pris var £39,99 och den är på rea för £26,50! Jag beställde den i storlek M eftersom jag vill kunna dra den över hälarna. Den är ganska vid så jag kunde förmodligen ha haft den i storlek S men jag är nöjd med den här.

Den är inte så genomskinlig som jag trodde att den skulle vara och livet är verkligen fint. Den kommer bli perfekt att ha bakom scenen under vårshowen!

This is one of the items I ordered from Capezio last week – A knitted jumpsuit (link). It was on sale – ordinary price was £39,99 and it’s on sale for £26,50! I ordered it in size M because I want to be able to pull it under my heels. It’s a loose fit so I probably could have bought the S but I’m happy with this one.

It’s not as see trough as I thought it was going to be and the upper part is really beautiful. It’s going to be perfekt to wear backstage during the spring show!

Leave a Reply

Your email address will not be published.