Energy

Spagat
Jag behöver göra om det här idag – ta en enegridryck. Jag har en föreläsning mellan 10:00 och 12:00, sedan måste jag hem och skriva på min PM. Jag ska iväg och öva två av koreografierna till vårshowen ikväll med några tjejer från lördagsbaletten. Känner mig så trött redan så jag behöver verkligen den där extra energiboosten.

I need to do this again today – take an energy drink. I have a lecture between 10:00 and 12:00, then I have to write on my memorandum. I’m going to practice two of the choreographies for the show tonight with some of my ballet buddies from Saturdays class. I’m feeling really tired already so I really need that extra energy boost.

2 thoughts on “Energy

  1. Jag tänkte på att du är så förtjust i Njies produkter, så idag kunde jag inte motstå frestelsen att köpa en ProPud innan baletten. Har aldrig testat dem förut men jag var så nyfiken eftersom du talat så bra om dem ? Köpte choklad, den var jättegod! Inte så söt, vilket jag gillade. Nästa gång ska jag prova vanilj!

    1. Förtjust är långt ifrån tillräckligt starkt för att beskriva min relation till NJIE’s produkter :’D Jag skulle nästan kalla mig själv beroende. Jag förstår inte riktigt hur de lyckas skapa så bra produkter. Har faktiskt två smaker på produkter som jag inte gillar speciellt mycket och det är Gojibär i Aloeveradrycken samt Kokos/Ananas i en av deras Freeno. Så jag gillar inte alla deras produkter 😛 Men jättekul att höra! Choklad är definitivt min favorit, den äter jag som efterrätt precis som den är. Rekommenderar att ha de i kylen ett tag innan du ska äta dem eftersom de får bättre konsistens då 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.