Freeno (and feet) Friday

Balett Freeno
Jag är ledig idag och jag tänkte bara njuta av det. Gårdagens tenta var så extremt svår så mina förhoppningar är inte särskilt höga. Men jag tar det när resultaten kommer, om ca tre veckor. Jag hade inte energi att öva med tjejerna igår så vi får se om jag kan gå igenom stegen här hemma så jag är redo för morgondagens lektion. Det är faktiskt den allra sista lektionen för den här terminen imorgon, vilket känns fruktansvärt! Jag måste verkligen hitta en sommarkurs…

I’m free today and I’m really going to enjoy it. Yesterday’s exam was so extremely hard and my hopes aren’t very high. But I’ll take that when I get the results, in about three weeks. I didn’t have the energy to practice yesterday so I’ll see if I can go through the steps at home so I’m ready for tomorrow’s class. It’s actually the last class of this term tomorrow, which feels awful! I really need to find a summer course…

Leave a Reply

Your email address will not be published.