Hooded Jacket from Capezio

Balett
Balett
Balett
Balett
Ända sedan jag såg den här jackan har jag velat köpa den men jag har inte haft råd – förrän nu. Den kostade tidigare £45,99 och är nu nedsatt till endast £16,99! Älskar den lika mycket som jag trodde att jag skulle göra! Det enda jag hade önskat är att det var dragkedjor på fickorna men annars är den perfekt! Den kommer bli suverän att ha på sig nu när det börjar bli varmare. Jag beställde den i storlek S. Klicka här för att komma till den.

Ever since I first saw this jacket I’ve wanted it but I couldn’t afford it – until now. It was £45,99 and it’s currently on sale for only £16,99! I love it as much as I thought I would! The only thing I would have wished for is zippers on the pockets but other than that it’s perfect! It’ll be perfekt now when the weather is getting warmer. I ordered size S. Click here to get to it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.