Lace Back

Balett
Jag har fortfarande balettkläder som jag inte har visat er än. Den här dräkten är ett exempel. Jag är osäker på om den behöver sys in lite. Den ser bra ut bakifrån men den ser ganska stor ut framtill. Ska lägga ut fler bilder på den snart. Älskar i alla fall ryggen, så romantisk och elegant. Den är faktiskt från Vintage Whisper-kollektionen, är ni förvånade? Ni hittar den på rea för £11,99 här.

I still have some ballet clothes that I haven’t shown to you yet. This leotard is one of the things. I’m not sure if it needs to be sewn in a little. It looks good from the back but it looks slightly too big in the front. I’ll show more pictures of it soon. I love the back of it anyway, so romantic and elegant. It’s actually a part of the Vintage Whisper collection, are you surprised? It’s on sale for £11,99 here.

Leave a Reply

Your email address will not be published.