The Last Saturday Class

Balett
Jag håller för tillfället på att göra mig i ordning för min sista balettlektion för den här rerminen. Jag vet inte var tiden tar vägen. Har det verkligen varit 12 lektioner redan? 14 veckor sedan den här terminen började? Jag har svårt att tro det men jag vet att det stämmer. Jag är bara så glad att Vårshowen inte är förrän om några veckor så jag får dra ut terminen lite till.

I’m currently getting ready for the last Saturday class of this term. I don’t know where the time goes. Has it really been 12 times already? 14 weeks since I started this term? I’m having a hard time believing it but I know that it’s true. I’m so happy that the Spring Show is a few weeks away because then I can drag the term out a little longer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.