Leggings

Balett Leggings
Köpte de här leggingsen från H&M eftersom det fanns en hälla under. Jag trodde dock de skulle vara tjockare. De är mer som tätare stumpbyxor, ganska genomskinliga. Hade planer på att använda dem under stretchingen men jag måste ha något under de här. De var dock väldigt bra på lektionen! I slutändan är jag nöjd med dem. Köpte dem här (länk).

I bought these leggings from H&M since they could be secured under the feet. I thought they would be thicker though. They’re like stockings, quite see through. I planned on wearing them during my stretching sessions but I really need to wear something underneath. They were great in class today though! In the end I’m happy with them. I bought them here (link).

Balett

5 thoughts on “Leggings

 1. It seems you’re very easy standing en pointe now ! And a nice turn out at the barre (both leg on the barre and the standing one) !

 2. Aah! I’ve been searching for this kind of leggings for so long. Almost got them online but if there’s a chance to find them from H&M I might go there and check it first. Thanks for the tip! 🙂

  Btw I just found your blog and I love it! I also started ballet (and dancing in general) late. At the moment I’m studying to be a dancer.

  1. I hope they’re available in store as well! You’re very welcome <3
   Thank you so much, and thank you for sharing your story! It sounds fantastic!

 3. Såg dessa på hemsidan o har letat efter dem i butik men har inte hittat!!? Köpte du de online? Är de i syntet som vanliga balettrikåer eller mer bomullsaktiga? Vilken storlek tog du?

  1. Misstänker att de endast finns online, jag har inte sett dem i butik. Skulle säga att de är mer som balettrikåer, tätare strumpbyxor, och inte alls som vanliga bomullsleggings (som jag faktiskt trodde att de skulle vara). Det går bra att använda dem utanpå trikåer och dräkt men man måste som sagt ha något under, de är alldeles för genomskinliga för att ha dem som byxor. Jag tog storlek S men jag tror jag hade kunnat ha storlek M också (med tanke på vad jag ville använda dem till). De är dock väldigt töjbara men å andra sidan blir de mer genomskinliga ju mer man töjer dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.