Middle Split Monday

Balett
Måndag igen. Jag måste fokusera på min promemoria den här veckan, den ska vara inne nästa tisdag så jag måste bli färdig med den så fort som möjligt. Kommer inte kunna skriva något imorgon, har en föreläsning som jag måste förbereda mig för innan eftermiddagen och sedan ska jag till balettsalen för att nöta koreografierna till showen. Men det är imorgon det.

Hatar förresten den här stretchen. Det känns som räcket ska gå av eller att min fot ska flyga av. Men det blir bättre med tiden.

Monday again. I need to focus on my memorandum this week, it’s due next Tuesday so I really need to finish it as soon as possible. I’m not going to be able to write as much tomorrow, I have a lecture that I need to prepare before that and then I’m going to the ballet studio to practice the choreographies for the show. But that’s tomorrow.

By the way, I really hate this stretch. It feels like the barre is going to break or that my foot is about to fly off. But it’s getting better.

Leave a Reply

Your email address will not be published.