My Cotton Candy Jumpsuit

Paket
Jag fick ett efterlängtat paket idag som har färdats ända från Tysland. Jag beställde nämligen en handstickad jumpsuit av en mycket talangfylld vuxen ballerina! Hon stickar olika uppvärmingsplagg efter dina önskemål. Ni hittar hennes Etsy shop här – My Cotton Candy.

I got a package today, it traveled all the way from Germany. It’s a custom knitted warm up jumpsuit made by a very talented adult ballerina! Every warm up item is custom made after your choice. You can find her Etsy shop here – My Cotton Candy.

Paket
Balett
My Cotton Candy
My Cotton Candy
Jag är helt förälskad in den! Längtar till att ta ordentliga bilder på den och att ha på mig den på lektionen ♥
I’m in love with it! I can’t wait to take proper pictures in it and to wear it in class ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.