Out of Motivation

Balett
Jag sitter fortfarande och kämpar med min promemoria och försöker färdigställa den. Jag har stora problmen med det. Jag tappar fokus hela tiden och det slutar med att jag bara sitter och stirrar på skärmen. Så jag tänkte att det var lika bra att ta en liten paus och skriva ett inlägg istället. Det är så löjligt eftersom det här är min allra sista promemoria på hela utbildningen! Jag har bara två tentor kvar den här terminen och min D-uppsats till hösten. Jag vet inte varför jag inte kan rycka upp mig.

I’m still sitting with my memorandum and trying to finish it. I’m having some serious problem with it. I keep losing focus and end up just staring on the screen. So I thought I’d take a small break and write a post. It’s so silly because it’s my very last memorandum on this education! I only have two exams left this term and my final paper this fall. I don’t know why I can’t pull myself together.

2 thoughts on “Out of Motivation

  1. Alltså, välkommen till klubben säger jag! Jag orkar ingenting just nu, det känns verkligen löjligt med tanke på att det jag läser just nu (lingvistik) egentligen är bland det roligaste jag vet. Jag får helt enkelt försöka acceptera att jag känner mig lite så här för tillfället och kämpa på så gott jag kan ändå. Gör det du också tycker jag <3

  2. I feel you! But remember dear, procrastination is almost always a result of fear and overwhelm. It’s okay, just don’t let it get to you :*

Leave a Reply

Your email address will not be published.