Pastels

Balett
Jag är inne i en pastellperiod just nu. Jag vill bara ha på mig ljusa och mjuka färger. Det är en av anledningarna till att jag älskar den här dräkten, och mina cementgråa dräkter från Vintage Whisper-kollektionen. Jag antar att det är för att det är vår, det värmer inom mig och jag känner mig gladare. Det är också därför jag skiftar mellan de här dräkterna. Jag tycker det är viktigt att bära det man känner för.

I’m in a pastel period right now. All I want to wear is light and soft colors. That’s why I love this leotard, and the cement grey ones from the Vintage Whisper collection. I guess it’s because of the spring, it just warms me up inside and I feel brighter. That’s also why I shift between these leotards. I think it’s important to wear what you feel like wearing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.