Post Class Stretching

Split
Split
Så här ser min split ut från sidan. Som ni kan se är jag inte i 180 grader riktigt än men jag är på god väg. Jag behöver luta mig bakåt lite för att få en djupare stretch men jag försöker att inte göra det. Trycket ligger längre fram (det är därför min överkropp är något framåtlutad).

This is how my middle split looks from the side. As you can see I’m not at 180 degrees just yet but I’m getting closer. I need to lean back a little to get a deeper stretch but I’m trying not to. The pressure is more on the front (that’s why my upper body is slightly forward).

Straddle
Straddle
Och ovanifrån! Inte min bästa straddle igår kväll men det kändes bra att stretcha i alla fall.
And from the top! Not my best straddle yersterday but it felt good to stretch it anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published.