Side Stretch

Balett
Jag börjar älska den här stretchen. Jag har alltid fått kämpa med den och har inte alls gillat den fram till nu. Jag har aldrig kunnat vrida ut benen tillräckligt mycket och har knappt kunnat böja mig till sidan. Nu börjar jag äntligen se framsteg i den här stretchen och det känns underbart. Mitt ultimata mål är att nå foten med handen och lyfta upp den men som ni kan se har jag fortfarande hur långt som helst kvar. Men det är även det jag älskar med balett – att ha höga mål och vara glad över de små framsteg man gör på vägen.

I’ve started to love this stretch. I’ve struggled with it for several years now and I haven’t enjoyed it all all until now. I’ve never been able to turn out properly and I’ve hardly been able to bend to the side at all. Now I’m finally starting to see some progress in this side stretch and it feels great. My ultimate goal is to reach my foot with my hand and lift it up but as you can see I still have miles to go. But that’s also what I love about ballet – to have high goals and be happy about the small progress along the way.

Leave a Reply

Your email address will not be published.