Stiff Stretching

Stretch
Stretchingen efter dagens lektion gick inte alls. Jag hade bara ett par minuter på mig och mina ben var så stela. Jag kom ingenstans och allt gjorde ont. Jag måste se till att stretcha bättre efter tisdagslektionen, när jag kan stanna kvar och verkligen låta musklerna töjas. Den här typen av expresstretching är inte bra, på något sätt. Det är nästan som om musklerna börjar gå tillbaka.

So the stretching after today’s class didn’t work at all. I only had a couple of minutes and my legs were so stiff. I couldn’t get anywhere and everything hurt. I’ll have to stretch better after Tuesday’s class, when I can stay behind and really let my muscles stretch. These types of express stretches are not good, in any way. It almost makes your muscles go back.

Leave a Reply

Your email address will not be published.