Strething after Class

Split
Split Vägg
Split
Dagens lektioner gick bra men jag var helt slut efteråt. Nära tre timmar av balett är på gränsen av vad jag klarar av. Det positiva med det hela var att jag var riktigt flexibel efteråt. Jag kunde till och med använda mitt gummiband, även om det inte fungerar så bra för mig. Jag insåg även att min utåtvridning är mycket bättre på mitt högra ben, vilket är riktigt konstigt eftersom mitt vänstra ben är mitt bra ben (mest flexibla).

Today’s classes went well but I was so exhausted afterwards. Almost three hours of ballet is on the edge of what I can handle. The positive thing was that I was really flexible afterwards. I could even try my rubber band, although it didn’t work very well for me. I also realized that my turnout is way better on my right leg, which is really weird since my left leg is my good leg (most flexible).

Leave a Reply

Your email address will not be published.