Third Split

Split
Det här är min tredje split den här veckan! Jag brukar inte kunna göra fler än två per vecka eftersom jag blir så extremt öm i musklerna när jag stretchar. Jag vet inte varför men det kändes riktigt bra att stretcha min split efter dagens lektion. Vinkeln är inte densamma som jag brukar ta så det är svårt att säga om jag kom lika långt som i torsdags eller tisdags men jag är så lycklig över att det kändes bra. Jag tror jag till och med kom närmare 180 grader också! Ett speciellt tack till Angelica som tog bilden ovanifrån.

This is my third middle split this week! I usually can’t do more than two a week since I get so extremely sore from stretching. I don’t know why but it felt really good to stretch the middle split after class today. The angle isn’t the same as it normally is so it’s hard to say if I got as far down as last Thursday or Tuesday but I’m so happy that it felt good. I think I even got closer to 180 degrees too! A special thank’s to Angelica who took the picture from above.

One thought on “Third Split

  1. Hi Balletbun! I did not remember about your blog, it is just great! I have exactely the same problem as you with streching, I get sore if I do it too much in the week. I don’t know why, sometimes I have the feeling it depends of the hour during the day (morning/evening) I strech or with or without warm up (I get sore usually when I strech the morning without warm up). Anyway, thanks to make me remember about your blog, I will visit is more often! I need also inspiration for food hahaha!! Bye ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.