Today’s Tense Split

Balett
Jag verkar inte kunna komma lika långt ner efter lördagslektionerna som jag gör på tisdagarna. Kanske beror det på att jag känner mig stressad, jag vet inte. Jag ville i alla fall dela med mig av den här bilden, så ni får se att jag inte alltid kommer lika långt ner som efter tisdagslektionera. Så nära men samtidigt så långt ifrån. Jag hoppas jag får min split det här året men jag vet inte om det är möjligt. Det känns som om jag gör framsteg men jag har inte sett något under de senaste månaderna.

I can’t seem to get as far down after Saturdays classes as I do on Tuesdays. Maybe it’s because I’m feeling stressed, I don’t know. I wanted to share this picture with you anyways, so you’ll see that I don’t always get as far as I do on Tuesdays. So close yet so far away. I hope I can get my middle split by the end of this year but I don’t know if it’s possible. It feels like I’m making progress but I haven’t seen any duing these last months.

Leave a Reply

Your email address will not be published.