Tough Class

Balett
Dagens lektion var ganska tuff. Vår lärare var väldigt besviken på hur vi genomförde koreografierna och vi kände det. Vi var bara sex personer på dagens lektion, hälften var borta så vi kom inte riktigt in i känslan vi behövde för koreografierna. Jag måste öva så mycket mer.

Hur som helst, jag hade på mig min nya dräkt idag. Den är så bekväm och stannar på plats. Jag kan böja mig åt alla håll utan att den rör sig. Är riktigt nöjd med den!

En uppvärmnings-/stretchingvideo är på väg upp. Lägger upp den så fort den är uppladdad på Youtube.

Today’s class was pretty tough. Our teacher was very disappointed at our efforts on the choreographies and we all felt it. We were only six people in class today, half was missing and we didn’t really get into the dynamic that we have to have for the choreographies. I need to practice so much more.

Anyhow, I wore my new leotard today. It’s really comfortable and it stays in place. I can bend in every direction without it moving around. I’m really happy with it!

A quick warm up/stretching video is on its way, I’ll post it as soon as it’s uploaded on Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published.